آغاز ثبت نام رشته های بدون آزمون نیمسال اول ۹۷-۹۶ دانشگاه آزاد اسلامی

شروع ثبت نام رشته های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی مرکز بشاگرد در نیمسال اول ۹۷-۹۶

۱۲ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۶:۵۷ کد خبر : ۴۳۴ اخبار دانشگاه
ثبت نام رشته های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال اول ۹۷-۹۶ آغاز شد .

آغازثبت نام رشته های بدون آزمون  دانشگاه آزاد اسلامی  درنیمسال اول 97-96 آغاز شد .

کلیه متقاضیان ثبت نام دررشته های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی می توانند ازساعت 16 امروز پنجشنبه12مرداد ماه  با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی­­ www.azmoon.org  ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی های کامل در مورد رشته مورد نظر، در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم بعد از تهیه کارت اعتباری، نسبت به ثبت نام در یک رشته / محل مورد نظر خود اقدام نمایند.

داوطلبانی که اقدام به ثبت نام در سامانه این مرکز نموده اند می بایست با تهیه یک نسخه چاپی از  ثبت نام خود از روز شنبه 28 مرداد ماه به واحد دانشگاهی مربوطه مراجعه نمایند. لازم به ذکر است زمان شروع به تحصیل این دسته از متقاضیان نیمسال اول 97-96 می باشد.

داوطلبان می بایست قبل از ثبت نام در مورد رشته و یا واحد دانشگاهی مورد علاقه خود دقت لازم را به عمل آورند ، چراکه امکان ویرایش اطلاعات پس از ثبت نام قطعی وجود ندارد . داوطلبان در صورت تمایل می توانند با تهیه مجدد کارت اعتباری نسبت به ثبت نام در رشته و یا محل جدید اقدام                                                                         روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز بشاگرد

نظر شما :